Welkom
Japan hoso
Fotoalbum
Fotokooien
Gastenboek
Verdere hobby
Contactformulier
Links

Fotokooien. 

 

Vogels, duiven of andere huisdieren fotograferen of filmen met behulp van een fotokooi ! 

Bijna iedereen heeft vandaag de dag een digitaal fototoestel, en zijn de mogelijkheden van de huidige toestellen zodanig dat eenieder zelf foto's kan maken met behulp van kwalitatief goede fotokooi.Ook voor videofilms en zelfs om foto's te maken met je mobiele telefoon.

Onderstaande fotokooien worden hobby matig door mij vervaardigd, en gemaakt van 9 mm dik populieren multiplex, dit hout is licht van gewicht en een zeer goede natuur kleur (wit) de achtergrond kan U zelf makkelijk aanpassen qua kleur of met een foto.

Als je geen hoge eisen stelt aan een foto / film, heb je geen fotokooi nodig, maar vaak heb je dan net dat de vogel bij het knippen gaat verzitten, of de achtergrond is vuil, of het voorfront de tralies of de gehele zitstok staat erop.

Stel je wel hogere eisen aan je foto's b.v om te verwerken in Zoo-easy kan je het beste deze foto;s maken met behulp van een fotokooi, deze heeft vele voordelen.

* Je hebt altijd een schone achtergrond

* de achtergrond kleur is eenvoudig te veranderen

* Geen storende dingen op de foto zoals vuil, tralies e.d.

* Je kunt in alle rust Uw vogel handmatig van buiten de kooi draaien              

(360 graden) om hem van alle kanten te fotograferen.

* Gemakkelijk dichtbij halen om de vogel geheel op de foto / film te zetten zonder hem te storen.

 

op onderstaande foto's staan kooien voor vogels en andere dieren tot een grootte van een merel, lijster, kleine duif. Ook voor duiven en grotere parkieten is een fotokooi beschikbaar, maar deze zijn een stuk groter en ook iets duurder. Ook het stokje waar de vogel op zit is gemakkelijk te vervangen door een blokje of een natuurlijk tak.

 

Hebt U meer vragen over deze kooien of wilt U er een bestellen doe dit dan a.u.b. via het contactformulier of via de gewone mail. Wilt U er een bestellen vermeld dan gaarne de buitendiameter van de lens van Uw fototoestel.

Onderstaande kooien kosten 40 euro per stuk en zijn ook te versturen, voor een adres in Nederland + 10 euro en voor Belgie + 26,50 euro

ongeschilderd  !!

 

 

                       

  

                      

 

 

     

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

Met dank aan eerdere kopers voor de foto's !!

 

 

 

 

email:  Jan versantvoort